CorelDRAW: Hoe u CorelDRAW-uitbreidingen handmatig kunt installeren

2 users found this article helpful

Het Upgradeprogramma voor CorelDRAW Graphics Suite geeft u nu recht op twee krachtige uitbreidingen. Als u deze nog niet heeft geïnstalleerd, kunt u deze instructies volgen om ze handmatig te installeren.

Installatie-instructies

Download de bestanden waarvoor u de koppelingen heeft ontvangen in de bevestigings-e-mail voor uw bestelling of van een Corel-ondersteuningsmedewerker.

Kopieer de bestanden van de downloadlocatie naar:
C:\Users\<gebruikersnaam>\Documents\Corel\Corel Content\Extensions

Mogelijk moet u CorelDRAW Graphics Suite opnieuw opstarten als u de suite al uitvoert.

Waar u de nieuwe extensies kunt vinden na installatie

PhotoCocktail gebruiken:

Open CorelDRAW.
Start een nieuw document.
U vindt PhotoCocktail in het bovenste menu: Effecten > PhotoCocktail.

Lees deze studieles in het Discovery Center (in het Engels).

Fit Objects to Path gebruiken:

Open CorelDRAW.
Start een nieuw document.
U vindt Fit Objects to Path in het bovenste menu - Voorwerp > Fit Objects to Path

Lees deze studieles in het Discovery Center (in het Engels).