Roxio Creator® NXT 8: Belangrijkste redenen om te kopen

2 users found this article helpful

1. Ontdek de ongelooflijke waarde van deze suite voor schijfproductie en creativiteit

Roxio Creator NXT 8 is een zeer complete schijfproductie- en multimediasuite met meer dan 20 toepassingen voor al uw digitale-mediabehoeften. U beschikt over al uw favoriete Roxio-tools voor branden en mediabeheer, plus creatieve software voor audio- en videobewerking, digitaal schilderen en meer! Ga direct aan de slag en produceer uw volgende project met de ongelooflijke waarde die u in Roxio Creator NXT 8 kunt vinden.

2. Brand schijven met in de branche toonaangevende tools

Roxio Creator bevat in de branche toonaangevende brandgereedschappen en intuïtieve functies die u via slepen en neerzetten kunt gebruiken. Brand gegevens, audio, foto's en video's op cd, dvd en Blu-ray*. Maak back-ups van belangrijke bestanden, brand uw eigen audiomixen en homemovies op schijf en deel ze met familie en vrienden. U kunt zelfs grote projecten over meerdere schijven distribueren. Met Roxio Creator wordt het eenvoudig om uw bestanden te branden, behouden en beschermen dankzij de eenvoudige tools om back-ups te maken en bestanden op schijf te branden.

* = Aankoop van een plugin vereist

3. Produceer dvd's met hoofdstukken en menu's

Roxio Creator bevat alle vereiste tools om professioneel uitziende videoschijven te maken met aanpasbare hoofdstukken en menu's, met Roxio® MyDVD™. Kies uit meer dan 100 themasjablonen met menu's, submenu's en hoofdstukken. U hoeft uw video's alleen maar te slepen en neer te zetten om ze aan het nieuwe menu toe te voegen! Creator vormt de ideale manier om meerdere films op één schijf samen te voegen voordat u ze op dvd of AVCHD-schijf brandt, zodat u ze kunt delen en opnieuw beleven met vrienden en familie. Voeg een unieke persoonlijkheid toe aan uw volgende filmproject met de creatieve schijfproductietools in Roxio Creator!

4. Converteer uw media - van schijf naar digitaal en tussen verschillende digitale indelingen

Met Roxio Creator wordt het eenvoudig om uw media vast te leggen en converteren. Converteer uw dvd's naar digitaal*, rip* en brand audio vanaf schijf en converteer lokale bestanden naar populaire indelingen. U kunt zelfs video en audio rechtstreeks vanaf het web vastleggen! Met Roxio Creator NXT 8 kunt u oudere media nieuw leven inblazen door bijvoorbeeld lp's, tapes en audio op oudere apparaten te digitaliseren en verbeteren. Met alle vereiste tools voor het vastleggen, converteren en verbeteren van uw mediabestanden, kunt u uw projecten voor weergave op elk populair apparaat of sociale-mediakanaal delen.

*Creator NXT kopieert of converteert geen beveiligde inhoud of inhoud waarop auteursrechten rusten.

5. NIEUW Verbeter en bewerk audio met nieuwe tools

Verbeter uw audiobestanden, opnamen met commentaar en meer met de nieuwe bewerkingstools voor audio. Verminder het geroezemoes op de achtergrond, de wind of gebrom met tools om lawaai te verminderen. Pas de lengte van uw audioclips aan uw project aan zonder dat u de toonhoogte hoeft te wijzigen, en meer! Profiteer van heldere, opgeschoonde audio voor uw volgende videoproject, homemovie of muziekmix. Deze nieuwe tools voor audiobewerking maken Roxio Creator als suite voor schijfproductie en creativiteit nu nog completer.

6. Neem uw scherm op en leg video vast

Neem uw scherm op en leg video van meerdere apparaten vast met MultiCam Capture™. Sluit uw camera's aan en leg perfect gesynchroniseerde video vast van meerdere apparaten. Geef op één locatie een voorbeeld weer van de camerafeed van elk aangesloten apparaat en pas eenvoudig de instellingen van elke camera aan voordat u begint met opnemen, voor probleemloze bewerking. Neem tegelijkertijd uw scherm en webcamvideo op en maak alles, variërend van softwaretrainingen tot gamingvideo's! Sluit eenvoudigweg de apparaten van uw voorkeur aan, druk op Opnemen en laat de rest aan MultiCam Capture over.

7. Bewerk video's voordat u ze op schijf brandt of online deelt

Roxio Creator NXT 8 biedt gebruiksvriendelijke videobewerkingstools met de VideoWave-bewerkingssoftware. Breng snelle bewerkingen aan en voeg effecten, titels, overgangen en muziek toe, verbeter de kleur en stabiliseer zelfs trillende video-opnamen. Sleep uw video's en zet ze neer in de sjablonen voor video's met een gesplitst scherm om op creatieve wijze meerdere video's tegelijkertijd te tonen. Experimenteer met de extra tools, zoals tracktransparantie, beweging volgen en multicamerabewerking. Met Roxio Creator wordt het eenvoudig om met uw videobestanden te werken voordat u ze op schijf brandt of online deelt.

8. Bewerk uw foto's voor een prachtige collectie

Met Roxio Creator NXT Pro 8 kunt u de creatieve grenzen voor digitale media verleggen met de krachtige fotobewerking in Corel® AfterShot™3. Verbeter de kleur, verwijder rode ogen en werk rimpels en imperfecties weg in uw foto's dankzij gebruiksvriendelijke bewerkingstools. Corrigeer en verbeter RAW-afbeeldingen snel en beheer grote fotocollecties. Herstel het detail in overbelichte opnamen en verwijder zelfs vervormingen! Verfraai uw portretten met retoucheergereedschappen die ideaal zijn voor het verwijderen van stof, vegen of oneffenheden uit elke afbeelding. Bespaar tijd met batchverwerkingstools waarmee u aanpassingen op één foto of op duizenden foto's tegelijk kunt toepassen.

9. Maak diavoorstellingen met foto's en video's met FastFlick™

Maak in een paar minuten een video of diavoorstelling met FastFlick™. U kunt uw foto's en video's slepen en neerzetten in elke willekeurige sjabloon en vervolgens de titels, muziek en meer aanpassen om het project van een persoonlijke noot te voorzien. De gereedschappen voor diavoorstellingen van Roxio Creator NXT8 vormen de ideale manier om de foto's van een speciale gelegenheid, vakantie of een fotosessie te compileren. Het is eenvoudig om uw producties te exporteren naar populaire indelingen, op schijf te branden of te uploaden naar Facebook of YouTube.

10. Zorg dat uw computer als nieuw draait met de meegeleverde hulpprogramma's

Met Roxio® Genie kunt u uw harde schijf onderhouden, opnieuw indelen en er vrije ruimte op terugwinnen. Start deze hulpsoftware en ga op zoek naar dubbele of grote bestanden en deel uw bestanden in of schoon uw harde schijf op voor meer ruimte. U kunt bestanden verwijderen, verplaatsen, kopiëren, uploaden naar de cloud of er een back-up van maken op verwijderbare media. U kunt eenvoudig door uw stations bladeren en nagaan hoe groot uw mappen zijn, en in één oogopslag inzicht krijgen in waaraan uw ruimte opgaat. Met Roxio Genie kunt u uw bestanden opschonen en uw computer soepel laten draaien.

11. Deel overal, en in elke indeling, met de ingebouwde functies voor het delen

Roxio Creator NXT 8 is ontworpen om digitale creatievelingen meer mogelijkheden te bieden. Of u nu werkt met foto's, audio, video of met gegevensbestanden, met Creator wordt het eenvoudig om uw voltooide projecten te delen dankzij de ingebouwde mogelijkheden voor het delen. Upload uw creaties naar YouTube, Vimeo of andere populaire sites voor het delen, rechtstreeks vanuit de bewerkingsinterface. Exporteer naar populaire indelingen voor online weergave of geef uw producties weer op uw favoriete apparaat.