Corel® VideoStudio® Pro 2020: De beste redenen om een upgrade uit te voeren

4 users found this article helpful

1. NIEUW Hoogtepunten

Het is makkelijker dan ooit om uw herinneringen om te zetten in films. Maak video's die de hoogtepunten van uw meest recente avonturen voor het voetlicht brengen met de nieuwe, slimme filmproductiefunctie Hoogtepunten van VideoStudio. U hoeft alleen foto's en video's te importeren en Hoogtepunten analyseert en extraheert de beste gedeelten, waarna ze op het ritme van de muziek worden gecompileerd. U kunt er altijd zelf verder mee aan de slag en uw video verder bewerken op de tijdlijn van VideoStudio. Dit is de ideale tool voor het maken van één-seconde-per-dag-video's, montages met herinneringen en snelle filmprojecten voor uw vakanties en speciale gelegenheden. Geniet van het leven en Maak films - nu sneller en gemakkelijker dan ooit met VideoStudio 2020.

2. NIEUW Flexibele en verbeterde videobewerking

Met VideoStudio 2020 kunt u slimmer werken met verbeteringen waarmee uw bewerkingsworkflow wordt gestroomlijnd. Zowel nieuwe als ervaren gebruikers zullen versteld staan van de flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden die in deze versie zijn ingebouwd. Profiteer van de nieuwe creatieve mogelijkheden door maximaal 10 filters te combineren voor één enkele clip! Bewerk effecten rechtstreeks op de tijdlijn met een nieuwe sneltoets waarmee het eenvoudig wordt om aan de slag te gaan met het aanpassen van effecten, kleur en beweging. Met de verbeteringen in de functies voor het delen kunt u uw exportparameters automatisch laten instellen, zodat ze overeenkomen met de projecteigenschappen op de tijdlijn. Hierdoor wordt het sneller om video's te exporteren. Een slimmere en snellere workflow van A tot Z!

3. NIEUW Bibliotheek met creatieve inhoud

VideoStudio stapt een geheel nieuw tijdperk binnen met compleet nieuwe creatieve inhoud, die erop is gericht om inhoud slepen en neerzetten tot een moderne, toegankelijke ervaring te maken. Gebruikers krijgen toegang tot een scala aan nieuwe, moderne media, zodat u videoprojecten eenvoudig een vliegende start kunt geven en u creaties gemakkelijk kunt verfraaien. Profiteer van nieuwe titels, videoachtergronden, texturen, graphics met animatie, LUT-profielen, geluidseffecten en nog heel veel meer. Maar dat is nog niet alles. VideoStudio 2020 heeft ook een geheel bijgewerkte bibliotheekstructuur, zodat gebruikers altijd het gewenste materiaal kunnen vinden om hun project naar een hoger creatief plan te tillen. Zo krijgt iedereen veel meer creatieve media om te slepen en neer te zetten, maar nu is dat allemaal veel toegankelijker en gebruiksvriendelijker.

4. VERBETERD Painting Creator

Maak unieke overlays met bewegende graphics en geef de kunstenaar in u alle ruimte met het verbeterde Painting Creator en een selectie van nieuwe penselen uit PaintShop Pro. Dit gereedschap neemt al uw penseelstreken tijdens het werken op, zodat u de voltooide creatie aan uw video kunt toevoegen als een statische afbeelding óf als een live schilderij! Werk slimmer door een referentieafbeelding die u kunt overschilderen op de achtergrond te importeren. Alleen uw eigen meesterwerk wordt vastgelegd en aan uw project toegevoegd! De opgenomen penseelstreken vormen een prima manier om unieke bewegende afbeeldingen of graphics voor onder in het scherm toe te voegen, een introductiereeks te verfraaien of om een achtergrond te maken voor uw video. Laat de kunstenaar in u op de voorgrond treden en ga voor uw volgende videoproject creatief aan de slag met het intuïtievere en krachtigere Painting Creator.

5. NIEUW Ondersteuning voor 4K-schermen

VideoStudio 2020 zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring met de toegevoegde compatibiliteit met Ultra HD-schermen. Gebruikers die werken op een monitor in hoge resolutie (zoals een 4K-monitor) zullen een belangrijke verbetering ontdekken in hun bewerkingservaring, in een interface die net zo helder is als hun voltooide projecten. De verbeterde videomaskers, rendering van titels en nieuwe creatieve inhoud dragen allemaal bij aan deze hoogwaardige ervaring in de bewerkingsinterface.

6. VERBETERD Prestaties

Bewerk soepeler en render uw projecten snel met VideoStudio 2020! VideoStudio Pro 2020 is geoptimaliseerd voor de nieuwste technologie voor hardwareversnelling van Intel en nVidia, die doelmatiger werkt en het renderen naar populaire bestandsindelingen aanzienlijk versnelt. Profiteer tevens van snellere en soepelere 4K-bewerking en -weergave met de vernieuwende Smart Proxy-technologie. De oorspronkelijke bestanden in hoge resolutie worden voor export bewaard, maar u kunt in VideoStudio werken met kleinere bestanden, zodat de snelheid en prestaties worden verbeterd.