Painter: Stub - Kan niet worden geïnstalleerd als de beveiliging van Internet Explorer is ingesteld op Hoog

2 users found this article helpful

Wanneer in Microsoft Internet Explorer de zone beveiligings-instellingen te hoog staan dan kan het voorkomen dat er tijdens de installatie van Painter geen tekst wordt weergegeven. Om dit te verhelpen kunt u de volgende stappen uitvoeren:

1. Open Internet Explorer -> Opties (Tandwieltje) -> Internetopties
  2. Klik op het tabblad 'Beveiliging'
  3. Klik op 'Aangepast niveau..'
  4. Scroll naar beneden naar 'Actief uitvoeren van script' en klik 'Inschakelen' aan.
  5. Klik op OK
  6. Nogmaals op OK
  7. Sluit Internet Explorer.